CAT  ·   ESP

QUI SOM


El mercat de la gestió de residus industrials al nostre país, ha donat tota mena d'alternatives que no sempre són les adequades.
A SACMA Mediambiental, els hi oferim l'experiència de més de 20 anys de professionals treballant en el sector, valor que ens dona un coneixement ampli de totes les empreses Gestores del mercat i els possibles tractaments / valoritzacions de qualsevol tipus de residu.

Rapidesa de resposta

Donem màxima prioritat a les consultes dels nostres clients.

Claredat en la gestió

Oferim la millor gestió i les possibles alternatives de tractament / valorització.

Tràmits i Documentació

Tenim contacte directe amb l'administració i agilitat amb les tramitacions.

LA MILLOR COBERTURA MEDIAMBIENTAL
GESTIÓ RESIDUS

Gestionem tota mena de residus tant perillosos com no perillosos, prioritzant sempre la seva valorització i aprofitament.

Disposem de contenidors, compactadors, premses, bidons, gàbies etc. Per a l'emmagatzematge adequat per a cada tipologia de residus.

Oferim el transport més econòmic i menys impactant tenint sempre en compte la petjada de carboni (camions ganxo, cadenes, tràilers, furgonetes...) sempre amb vehicles autoritzats per l'Adminsitració.

Valoritzem ferralla, cables, plàstics, paper i cartró, fusta, envasos...

També reaprofitem dissolvents, aigües, pintures. olis minerals i vegetals...

Som especialistes en compostatge de fangs de depuradora i terres impactades.

Gestionem qualsevol tipus de residu, sigui quina sigui la seva producció, des de grans quantitats a produccions puntuals, oferint sempre el destí final més adequat i rentable.

Realitzem tot tipus de destruccions, davant de notari, presencials, realitzant videos, de documentació confidencial...

Assessorament i confecció de l'etiquetatge adequat per a cada tipus de residus.

Confecció de tota la documentació necessària (Fitxes d'Acceptació, Notificacions Prèvies, Fulls de Seguiment, Fulls de Seguiment electrònics, Contractes...)

CONSULTORIA I ASSESSORAMENT MEDIAMBIENTAL

SACMA Mediambiental ofereix als seus clients l'estudi i la millora del servei de gestió de residus que es tingui contractat:

 • Estudi de la gestió de residus que es té contractada actualment.
 • Proposta de millora tant en la gestió interna com en els tractaments finals. Modificant serveis i/o logística, canviant tractaments, substituint gestors i/o transportistes.
 • Adequació de la zona de Residus segons marca la normativa europea.
 • Compromís contractual d'estalvi en la gestió de residus durant 3 anys (ampliable). Reduint costos directes i costos ocults i no incrementant tarifes.
 • Un únic interlocutor per a tota la gestió dels residus.
 • Una sola factura de proveïdor.
 • Compromís i responsabilitat amb els valors de sostenibilitat.
 • Adequació a la normativa vigent.
 • Servei de Partner del client
SERVEI DE PARTNER DEL CLIENT

Servei de Partner a la indústria. Com a empresa especialitzada en l'assessorament al client, el nostre principal objectiu és ser el pather i/o col.laborador en tot el seguiment integral que comporta la gestió de residus, realitzant els següents serveis:

 • Logística: Control i Seguiment del servei sol·licitat per part del client , fent un seguiment directe del transport i confirmant la realització del servei requerit. Feedback.
 • Documentació: Complimentar, revisar i arxivar tota la documentació necessària per cada servei. Aquest control es fa on-line el mateix dia que s'ha realitzat el servei.
 • Realització d'un informe mensual de cada tipus de residu gestionat on apareix el nº de Full de Seguiment, La Fitxa d'Acceptació/Notificació Prèvia, nº d'albarà, cost, Tn. I dia del servei.
 • Realització de la Declaració Anual de Residus (DARI).
 • Col.laboració en l'Estudi de minimització de Residus.
 • Col.laboració en la Declaració anual d'Envasos.
MIREM PELS NOSTRES CLIENTS

CONTACTA AMB NOSALTRES


Tel. 651 657 159sacma@sacma.cat


Formulari de contacte

© SACMA MEDIAMBIENTAL SL
Avís Legal

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment de Reial decret llei 13/2012. Si continúa navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació